Sautēti vārglāzē priekšrocības: (1) sautējums putra: nomazgājiet rīsus (rīsi ir labākais, lai uzsūktu 30 minūtes), katlā, pievieno verdošu ūdeni (9 pilnas), sautējums dedzināšana 3 stundas, man kļuva pot tvaicējot putra!Piezīme: sautējums putras nelielu daudzumu rīsu, parasti rīsi ir pietiekami, un vairāk sautējums svešs. (2) sautētiem olas: olas katlā, pievieno verdošu ūdeni (8 pilnas), sautējums dedzināšana 2 stundas, un es kļuvu par gardu uzturu, vārītas olas, oh! (3) sautējums vārītas vistas zupa: liellopu gaļas zupa, mung pupiņu zupa un citi pārtikas nav viegli vārīt vispirms vāra uz uguns pēc sautējums vērā sautējums katlā vārot sautējums, efekts ir līdzvērtīgs lēnas uguns stewing 2-5 stundas! Saglabāt uzturu, autentisks (enerģijas saglabāšana ir labs palīgs Oh), var arī būt vārīta tēja, Ķīnas medicīnā un tā tālāk. (4) var būt, kad pusdienas kaste, ar zupu: klientiem, kas atspoguļo, šis sautējums katlā, izolācijas efektu daudz labāk nekā izolācijas kārba, var sakarst 6-12 stundas, teiksim ardievas strauji pārtikas, atvadītos, lai atkritumi, naftas, bet arī veselīgi!
Copyright © 2024 Dizains un Izstrādājusi Vietejie.lv